weekendkursus


Mindfulness er en østen inspireret filosofi, som den moderne vestlige forskning har kogt ned til 7 grundprincipper som ansporer og hjælper dig til at leve fuldt ud og tilstede i nuet. Mindfulness er at træne evnen til at leve med fuld opmærksomhed – og håndtere hverdagens udfordringer uden at de fører til stress. I praksis og på kurset arbejder vi med evnen til at leve med fuld opmærksomhed. En vigtig del af denne proces er at acceptere, at vores liv altid kun udspiller sig i det konkrete nu.

På Mindfulness weekenden vil der være lige dele af meditation, refleksion og træningen af kroppen via mindful motion.

Mindful motion består af en øvelsesrække sammensat med inspiration fra Qi Gong, Yoga og Pilates. Målet er at skabe balance og harmoni for krop og sjæl. Øvelserne kan udføres til enhver tid og på ethvert sted. Mindful motion udøves i et roligt tempo, der skærper vores opmærksomhed. Ved at fokusere bevidstheden omkring kroppen og åndedrættet, kan vi sanse vores fysiske formåen, reagere proaktivt på kroppens mange signaler og handle derefter.

Undervisere er Charlotte Dencker og Thomas Flindt.

Charlotte Dencker har i 25 år været optaget af sundhedsfremme og hvad vi hver især selv kan gøre for at holde os fysisk og mentalt fit på en nem og bekvem måde. Hun arbejder til daglig som sundhedskonsulent i et større internationalt firma hvor hun rådgiver virksomheder om forebyggelse og sundhedsfremme, arbejdsmiljø mm. Charlotte har en baggrund som fysioterapeut, Master i Folkesundhedsvidenskab, Pilates instruktør og ICC Coach.

Thomas Flindt har praktiseret og undervist i mindfulness i 9 år. Startede kursusvirksomheden LEV NU i 2003 og har siden hen afholdt over 1000 foredrag, kurser og workshops på danske såvel som internationale virksomheder og institutioner.

Sagt om undervisere Thomas Flindt og Charlotte Dencker fra tidligere afholdt weekendkursus:

Jeg oplever Thomas som en autentisk formidler. Han har en indre ro/balance og udstråler en glæde, som han på sin egen stille måde deler med deltagerne og man bliver en del af. Charlotte har stor personlig viden og erfaring med de emner hun formidler. Hun gør det ikke sværere end det er – selvom det kan være svært.

Sagt om selve Mindfulness weekendkurset:

Kursusformen med lidt teori og masser af praktik, de fysiske rammer og måden kurset blev afviklet på gav mig en rigtig værdifuld oplevelse. Efter en stresset arbejdsuge tog det mig det meste af lørdagen at komme på bølgelængde med en af kursets intentioner: at være til stede i nuet. Det gik heldigvis op for mig inden lørdagen var gået og efter at have fundet “frekvensen” blev det virkelig en aha oplevelse. Jeg betragter kurset som et “tag selv bord” af værktøjer, som jeg fik smagt på og selv kan vælge at gå videre med.

Selvom det var med en vis nervøsitet jeg tog på kurset følte jeg mig hurtigt tryg hos Thomas og Charlotte. Den uhøjtidlige og meget rolige måde de afviklede kurset på gjorde, at jeg lige netop oplevede det de forsøgte at lære mig. Jeg blev ladet op med en masse god energi og forlod kurset med lyst til at arbejde videre med det jeg havde lært.

Michael T. Madsen
HR- & kommunikationsdirektør
vestjyskBANK

Kontakt os endelig, hvis du ønsker info om næste Mindfulness weekend.

Gør som mange af vores kursister allerede har gjort: Inviter din søde kæreste, mand, kone eller bedste ven/inde med på en dejlig fordybelse weekend med mindfulness, meditation, yoga og pilates. Book weekenden klik her