Mindfulness kursus København


Mindfulness kursus i København – 2 timer med mindfulness og meditation til din arbejdsplads.

På dette kursus, får du muligheden for at blive afstresset og fyldt op med ny og frisk energi. En god mindfulnesspraksis betyder også, at du vil evne at være mere nærværende, åben og fordomsfri for dine omgivelser.

Bevidst nærvær (mindfulness) støtter og styrker dine relationer. På en ikke-anstrengende måde lærer du, at give mere plads til dig selv og andre. På den måde vil nye muligheder og ny kreativitet opstå.

Mindfulness kursus i København Her lærer du alle grundteknikkerne i Mindfulness. Der vil være lige dele af teori og praksis på dette kursus. En teoretisk del omkring hvordan mindfulness principperne støtter og hjælper dig med at leve lige her og nu. Og en praktisk del, hvor du på kurset bruger mindfulness teknikkerne og træner din evne til at vende tilbage til nuet. Teknikkerne er simple og enkle. Alle kan være med.

Emnerne for dette kursus:  meditation,  ægte opmærksomhed, intelligent nærvær, vejrtrækningsøvelser, mindfulness teori, mindfulness praksis, gamle vaner, nye vaner,  At leve med bevidst nærvær.

Du lærer at integrere din helt egen meditationspraksis. Du får på kurset udleveret materiale til de forskellige øvelser, samt en vejledning til at leve med mindfulness og meditation i hverdagen.

Reference fra Mindfulness kursus i København:

Jeg oplever Thomas Flindt som en tillidsvækkende underviser. Uden krav og forventninger møder han mig, på det niveau, jeg er på. Thomas Flindt er god til at formidle stoffet og i kombination med hans praktiske øvelser, har jeg fået meget læring med hjem. For mig som nybegynder udi Mindfulness, er det grænseoverskridende at skulle deltage i et kursus. Thomas er fantastisk til at afmystificere begrebet og skabe et rum, hvor paraderne kan sænkes.

Selve Mindfulness-kurset var en øjenåbner for mig. Kurset gav mig værktøjer og bevidsthed til at videreudvikle mig som person og læringen kan jeg bruge både privat og i min professionelle karriere.  Kurset gav mig vished om, at jeg allerede gør mange rigtige ting og har givet mig en mulighed for at bruge Mindfulness- principperne på en mere bevidst måde. Mindfulness-kurset har også givet mig lysten til at udforske Mindfulness-principperne yderligere. Jeg har allerede meldt mig til yoga-timer og lånt bøger om emnet. Det er bestemt heller ikke udelukket, at jeg tager et opfølgende kursus hos Thomas, ligesom jeg har foreslået min arbejdsgiver, at invitere Thomas til et foredrag om arbejdsglæde og Mindfulness. ”

Lotte Lindahl Andreasen – Advokat, PARTNER Advokater

2 timer med Mindfulness og Motivation på din arbejdsplads: Book et 2 timers mindfulness foredrag og få ny energi på arbejdspladsen i dag  klik her

Glade og tilfredse mindfulness kursister  finder du her