Urkraft


GENFIND DIN INDRE URKRAFT

Året er 2020. Du lever det moderne liv, og har travlt med både karriere, kæreste og kroner på kontoen. Alligevel er 97 % af dine gener, som de var for 500.000 år siden. Inderst inde er vi alle stadig Urmænd og Urkvinder. Men vi har mistet meget af kontakten til vores iboende, instinktive urkraft og livskraft. Og vi betaler prisen hver dag, på hver vores måde. Mænd kan mærke at noget mangler indeni. Kvinder kan også mærke, at noget mangler indeni. Mænd og kvinders tab af den oprindelige urkraft eller kontakt til samme er med til at skabe skuffelse og ubevidst tab af værdi. På denne heldags workshop kommer du i kontakt med den indre urkraft.

Riv en dag ud af din travle kalender og rejs sammen med os 500.000 år tilbage i tiden. Der genfinder du/møder du din stadig spillevende URKVINDE eller URMAND. I en opdateret 3.2 version kan det møde få afgørende betydning i dit liv. Et par eksempler er:

• Livs områder der ikke fungerer optimalt bliver styrket
• Gennemslagkraft i vanskelige forhandlinger og situationer
• Indre balance, styrke og glæde

Der vil både før, under og efter denne visualiseringsrejse blive arbejdet med tanker, vaner og overbevisninger.

Det bliver en dag du husker. Kurset er en mental og fysisk rejse ind i kroppen med musik og Power Dance. Der bliver selvransagelse og nye indsigter. Der kommer en ny styrke og lethed i dit liv. Du får ny energi og mindre stress, for du har fået et nyt indre fundament – DIN EGEN URKRAFT.

Kurset afholdes af Thomas Flindt og Ole Friis
2 professionelle undervisere med mange års erfaring i selvudvikling.