Back to Nature


Firewalk Danmark

Når du bliver bragt ind i denne verden, er du ren power. Du er ren energi, ren bevidsthed. Du er sulten på livet, og du er ikke bange for at skrige efter det du vil have. Menneskets naturlige tilstand er spontan og selvudtrykt energi i nuet.

Det er din naturlige tilstand at være i flow, med det der er. At være konstant lyttende og opmærksom på din optimale og bedste respons på dette øjeblik. Desværre bliver for mange mennesker bundet til deres historie og vaner. Cirklen vi bevæger os i som voksne bliver mindre og mindre. Mulighederne bliver færre, og ønsket om forandring er blot en tanke, ikke en handling.

Back to Nature er at bryde gamle vaner og mønstre. At fjerne autopiloten og træde ind i din naturlige tilstand af power. Back to Nature er en helhedsoplevelse med Positiv Power, med FIREWALK og med Ny og målbevidst energi til krop og sind.

Firewalk Danmark
Firewalken er en fysisk, mental, emotionel og spirituel vandring på gløder, der åbner for et gennembrud til nye muligheder, ny selvforståelse og en forbedret teamspirit.

Dagen igennem forbereder vi dig til at bryde begrænsende holdninger og mønstre der holder dig tilbage. Du bliver klar til at genindtræde i din naturlige tilstand af power.

Du tager action med det første skridt på gløderne. Det fører dig gennem din frygt og gamle overbevisninger og ind i en ny Selvtillid og Power!

Thomas Flindt og en af Danmarks mest erfarne firewalkinstruktører giver dig: 6 timers kursus med vanebrydning, kampråb, firewalk og nye overbevisninger. Vi har afholdt dette kursus mange gange og har aldrig brændt nogen af. Vi har tændt deres ild!

Vi er mobile og holder gerne kurset hos jer, eller på jeres kursussted.

Har du naturen, så kommer vi med naturens kræfter!

Firewalk Danmark