Mindfulness kurser


Jeg udbyder mindfulness kurser til virksomheder og institutioner i hele Danmark. Jeg udbyder også mindfulness kurser til private.

Denne side er en oversigt over mine forskellige mindfulness kurser.

1-2 timers mindfulness kursus
En introduktion til mindfulness og meditation. Hvordan du på arbejdspladsen kan styrke dit nærvær omkring dig selv, dine kollegaer og dine arbejdsopgaver.
Indeholder et teoretisk oplæg om mindfulness og afsluttes med en meditation.

3-4 timers mindfulness kursus
En dybere introduktion til mindfulness og meditation. Hvordan du bryder dine gamle vaner, slipper fortiden og sindets indre krav til at styre fremtiden. Du åbner op for nuet, åbner op for ny energi og nye muligheder.
Indeholder et teoretisk og interaktivit oplæg om mindfulness og meditation.

5-6 timers mindfulness kursus
oplæg er på vej

24 timers Mindfulness kursus med overnatning:

Lad din indre ro blive din styrke

På dette 24 timers kursus vil du opleve, at du kommer helt ned i gear. Du får muligheden for at blive afstresset og fyldt op med ny og frisk energi. En god mindfulnesspraksis betyder også at du vil evne at være mere nærværende, åben og fordomsfri for dine omgivelser.

Bevidst nærvær (mindfulness) støtter og styrker dine arbejdsrelationer og dine private relationer. På en ikke-anstrengende måde lærer du at give plads til dig selv og andre. På den måde vil nye muligheder og ny kreativitet opstå.

Der vil være lige dele af teori og praksis på dette kursus. En teoretisk del omkring hvordan mindfulness principperne støtter og hjælper dig med at leve lige her og nu. Og en praktisk del hvor du på kurset lever med mindfulness og træner din evne til at vende tilbage til nuet. Teknikkerne er simple og enkle. Alle kan være med.

Emnerne for dette kursus: yoga, meditation, stille tid, vejrtrækningsøvelser, mindfulness teori, mindfulness praksis, gamle vaner, nye vaner, gå-meditation, At leve med bevidst nærvær.

Ideen er at I som virksomhed finder lokationen. Jeg kommer med mindfulness og meditationen.

Mindfulness kurser til private:

Mindfulness 1 dags i København. Læs mere her