Arbejdsglæde


Inspiration til et godt liv i og udenfor jobbet. 

Det vi egentlig burde tage alvorligt, er det der bringer os glæde. Dette arbejdsglæde foredrag tager dig, dine kollegaer og arbejdskulturen til en ny dimension. Arbejdsglæde handler om at bringe nogen af de bolde i spil som giver dig følelsen af velvære, overskud og energi. Det er tid til at have det sjovt, når vi er på arbejde.

Mange mennesker har en overbevisning om at opgaver skal løses i en stram og alvorlig kontekst. Kunne det være muligt at vi rent faktisk producerer mere, er mere kreative og bedre til at kommunikere, når vi bringer glæden og humoren mere i spil? Kunne det være muligt at arbejdet ville glide lidt nemmere, hvis vi tog det lidt mindre tungt?

Det er tid til at bruge det potentiale der er i dit gode humør. Der er et kæmpe kreativt potentiale i den del af dig der er sjov og fantasifuld. Det der bringer dig smil, det der fylder dig op på den gode måde. Det er den energi der gør dig let og fri og giver dig lyst til at gøre det du er bedst til.

Dette arbejdsglæde foredrag giver dig 5  vaner til mere arbejdsglæde. Du får værktøjer til at slippe din stress og du får med det samme nye og friske øjne på dit arbejdsliv.

Når du har det sjovt på arbejdspladsen bliver livet meget nemmere at leve. Rent psykisk bliver du også lettere. Du oplever flere succesoplevelser når du har friheden til at have det sjovt!

Varighed: 1 – 2 -3 timer eller som heldagskursus

Arbejdsglæde

Reference: Thomas Flindt er en energisk og medrivende foredragsholder. Han formidler det teoretiske/psykologiske med indsigt og slagkraftighed, så deltagerne får lidt at tænke over mht. indstilling og mulighederne på jobbet. Teamet fik engod snak om værdier og en virkelig sjov oplevelse ud over det sædvanlige. Alle var meget begejstrede for kurset. Jeg kan varmt anbefale Thomas Flindts arbejdsglæde foredrag.

Nina Juul Gielstrup
HR Manager – THE BODY SHOP

Flere referencer: Klik her

Book Arbejdsglæde foredrag ring 28920078

Arbejdsglæde foredrag med Thomas Flindt

Arbejdsglæde foredrag med Thomas Flindt. Mere end 100.000 danskere har hørt dette Arbejdsglæde foredrag

Oversigt over andre  Arbejdsglæde foredrag