Kreativitet


Kreativitet er en åben dør.

Kreativitet er en åben dør. Det er en åben vej. Det er for mig, et sind der tør at være åbent og foredomsfrit. Et kreativt menneske er et frit menneske. Fri for begrænsninger og fri for at frygte andres mangel på samme. Jeg tror på at vi er skabt til at skabe og vi er skabt til at leve i forandring. De perioder hvor livet kan blive surt eller trivielt, er når vi for længe har levet i de samme rutiner og i de samme tankestrømme. Kreativitet er at tænke nye tanker og at ændre på vores rutiner. 


Oplev denne workshop med Kreativitet og hør om:

– Videnskabens forklaring på Kreativitet
-Kreativt mod – at stå frem og stå ved en god Idé
-Kreativ tænkning – fra Idé til handling
-Kreativ visualisering 
-Kreativ motivation

ALT har været UMULIGT, indtil nogen gjorde det MULIGT.


HUSK at ALT har været UMULIGT, indtil nogen gjorde det MULIGT. Den bil du kører i, var umulig, indtil nogen gjorde den mulig. Det TV du kigger på eller den computer du arbejder ved, var umulig at forstille sig, blot for et par hundrede år siden, indtil nogen gjorde det muligt. Det hus, det køleskab, den flyvemaskine osv.. Det er noget utroligt befriende i at tænke: Alt er muligt. Der er noget utroligt befriende i, at bruge sin fantasi. Vi har fået vores fantasi og forestillingsevne til at TÆNKE I STORE BANER (rundt om jorden)


Da Galillæo i 1620 opdagede at Saturn havde sin egen måne. Forstod han, at alt ikke drejede om jorden, som hidtil forestillet. Det var noget af et paradigme skift for verden og på det tidspunkt en farlig nyhed for Galillæo at have i hænderne. Det kan være “farligt” at være nytænkende og det kræver mod at stå frem med din idé. Hvad tror du på? Hvor er du i mulighedernes univers? Der er nogen der mener, at universet udvider sig hele tiden. Det er en interesant tanke. Jeg tror på, at dine og mine muligheder udvider sig hele tiden. Der er nogen der siger, at verden er blevet mindre! Det er ment/tænkt ikraft af, at det er nemmere at flyve jorden rundt, skrive emails og at se/høre nyheder fra alle verdens lande – lige nu og på samme tid.. På den anden side, har det givet dig mange flere muligheder med at komme længere ud med dine ideér og produkter. Lad os forestille os at du for hundrede år siden havde en butik i Aalborg. Du designede og lavede damesko. De fleste af dine damesko, ville formentlig, i løbet af din butiks levetid, kun komme til at gå rundt i Aalborg. I dag ville du kunne sælge dine sko på nettet, lave en online platform, og dine sko vil gå rundt i Beijing, Berlin og Paris. 

Hvor går dine Idéer hen? Går de gennem tid og rum eller er de gemt i et lukket rum.

Book Therese Waltersdorff og Thomas Flindt 2-4-6 timer

Læs mere om Thomas Flindt

Læs mere om Arbejdsglæde foredrag