Arbejdsglæde og trivsel


Heldagskursus i Arbejdsglæde og Trivsel

Med faglighed, humor og øvelses orienteret vinkel har Thomas Flindt og Elisabeth Folker tilrettelagt dette et dags kursus med henblik på at fremme trivslen og arbejdsglæden på arbejdspladsen.

Kurset vil indeholde tre moduler:

–         Modul 1: Mindfulness – ind i nuet:

–         Modul 2: Positiv kommunikation

–         Modul 3: Den gode historie

Modul 1:
Mindfulness er træning af bevidst nærvær. Ved at opøve og træne bevidst nærvær bliver I mere bevidste om nuets realiteter og muligheder. Når vi bringer mere nærvær og opmærksomhed ind i vores hverdagsrelationer såvel som handlinger træder vi ud af automatisk tænkning og ind i rummelighed og klarhed der giver en dybere forståelse af de opgaver og de mennesker der er tæt på os.

Modul 2:
Positiv kommunikation: Kvaliteten af vores kommunikation er vigtig i alle relationer ikke mindst den arbejdsrelaterede. Det er med sproget at vi begriber og kan ændre vores verden. Derfor kan al forandring begynde med en forandring i sproget.

Modul 3:
Den gode historie: Ved fokus på de gode historier på arbejdspladsen kommer I længere mod en sjov og inspirerende hverdag med et godt psykisk arbejdsmiljø Ved at have fokus på de postive historier fremfor de negative, vil stemningen allerede være løftet. I dette modul vil vi arbejde med den gode historie og afslutningssvis udarbejde en trivselsplan sammen personalegruppen.

Varighed 6  timer inklusiv pauser

Elisabeth Folker er uddannet Cand. Pæd fra Universitetet (Dpu)  Elisabeth har de sidste fem år beskæftiget sig med den nyeste forskning indenfor psykisk arbejdsmiljø. Hendes fokus område er læringsprocesser i organisationer og hvordan man går fra stress og udbrændthed til trivsel og større arbejdsglæde på arbejdspladsen.

Thomas Flindt har undervist i mindfulness i 10 år, og er en erfaren foredragsholder med mere end  1000 foredrag, kurser og workshops på sit CV.

2 timers Arbejdsglæde Foredrag: klik her 

Yes man kursus – Heldagskursus i Arbejdsglæde med Thomas Flindt og Katrina Farrell