Mindfulness weekend


Optræn din evne til flere ubekymrede øjeblikke og Lev stærkere i nuet. På denne weekend får du effektive teknikker til leve med bevidst nærvær og styrke dine relationer.

I Christiansminde, i fantastiske omgivelser, vil du opleve at komme helt ned i gear og lade din indre ro blive din styrke. Du får muligheden for at blive afstresset og fyldt op med ny og frisk energi. En god mindfulness praksis betyder også, at du vil evne at være mere nærværende, åben og fordomsfri over for dine omgivelser.

Bevidst nærvær (mindfulness) støtter og styrker både dine arbejdsrelationer og dineprivate relationer. På en ikke-anstrengende måde lærere du at give mere plads til dig selv og andre. På den måde vil nye muligheder og ny kreativitet opstå.

Der vil være lige dele af teori og praksis på kurset. En teoretisk del omkring hvordan mindfulness principperne støtter og hjælper dig med at leve lige her og nu samt en praktisk del, hvor du lærer at praktisere forskellige simple mindfulness teknikker.

Emnerne på denne weekend: mindfulness praksis og mindfulness teori, meditation, vejrtrækningsøvelser, yoga, stille tid, gamle vaner, nye vaner, gå-meditation, bevidst nærvær og empatisk lytning (nøglen til effektiv og ægte kommunikation).

Praktiske oplysninger:

Sted: Hotel Christiansminde, Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg

Datoer: Book din virksomhed og dato sammen med mig.

Tidsrum: Fra lørdag kl. 14.00 til søndag kl. 13.00, hvor vi slutter af med en let frokost

Pris: Kr. 1.950,- (+ moms for virksomheder) inkl. undervisning, fuld forplejning samt overnatning i dobbeltværelse. Du får kaffe, te, frugt. 2 retters aftenmenu. morgenmad og en let frokost søndag.Der kan også bestilles enkeltværelse mod et tillæg på kr. 200,-. Drikkelse til den 2 retters aftenmenu er ikke indeholdt i prisen.

Pris: Kr. 1.550,- (+ moms for virksomheder) inkl. undervisning, fuld forplejning uden overnatning. Du får kaffe, te, frugt. 2 retters aftenmenu. og en let frokost søndag. Drikkelse til den 2 retters aftenmenu er ikke indeholdt i prisen.

Tilmelding: På tlf. nr. 70 23 00 16 til Thomas Flindt og via mail: thomas@lev-nu.dk

OBS Du er tilmeldt når du har betalt.

Det er muligt at få et kursus trukket over bruttolønnen hos sin arbejdsgiver, så man derved sparer skatten. Det betyder at den enkelte kun skal betale ca. 50 procent af egen lomme alt afhængig af trækprocent for at deltage på dette weekendkursus.