7 gode vaner kursus


Personlig ledelse et “7 gode vaner kursus”

Jeg udviklet et kursus der indeholder de værktøjer og redskaber der skabte min succes. Skal du starte som selvstændig, i et nyt job og som en del af et team, kan du have glæde af dette kursus. Du bliver stærk i dit eget personlige lederskab. Kurset sætter fokus på menneskelige egenskaber, sociale lederkompetencer, værdibaseret ledelse, tillidsbaseret ledelse, samt effektiv ledelse.

Personlig ledelse er et unikt “7 gode vaner kursus” hvor du lære at leve og efterleve dine egne værdier og mål. Som Personlig leder lærer du, at inspirere andre til at gøre det samme. Kurset lægger grund til gensidighed, respekt og forståelse samt tillidsvækkende og dynamisk samarbejde og kommunikation.

Personlig ledelse er at leve og efterleve dine værdier og mål. Det er at træde i karakter som den du virkelig er og formidle dit budskab på en ærlig og autentisk måde. Som Personlig leder, inspirerer du andre til at gøre det samme. Personlig ledelse er at tage ansvaret hjem til sig selv, at være i balance og stå stærkt med værdierne i forholdet til dig selv, til din familie og dit arbejdsliv/jobsøgning. Personlig ledelse er at finde ud af, hvad der motiverer dig til at være den bedste version af dig selv.

Jeg gør det enkelt – Du gør det virkeligt

Uanset hvad du skal til at starte på, er det min klare overbevisning, at struktur, et klart mål, tro og tillid til processen er et fundament til at skabe en succes. Vi gør det enkelt på dette kursus. Du vil få dit fundament helt på plads, inden du bygger ovenpå. Du laver en klar vision for dit arbejdsliv, dit familieliv og dit forhold til dig selv, herunder dit livsformål. Vi (mig og dit hold) fastholder dig i dine nye tanker, vaner og overbevisninger, indtil du tror på dig selv og er klar til at bygge videre på den succes du har skabt.